Sjaak Hoogkamer

Sjaak Hoogkamer

Hoofdredacteur at BBP
Woerden, 荷兰

概要

Positions

hoofdredacteur
BBP
January 2013 - Present (11年3个月)
Vanaf 1 maart 2013 hoofdredacteur van MarketingTribune. Marketing is een fascinerende wereld waarin we laveren tussen een bijna wetenschappelijke aanpak en Fingerspitzengefühl. De consument is ongrijpbaarder dan ooit en marketing raakt steeds meer gesegmenteerd. MarketingTribune wil nog nadrukkelijker het kompas zijn voor de gedreven marketeer. Het is fantastisch om als hoofdredacteur daar mede richting aan te geven, vooral vanuit een crossmediaal perspectief.
Senior communicatieadviseur
NS
August 2010 - March 2013 (2年7个月)
Advisering bij met name interne communicatie. Belangrijkste doelstelling is om strategische communicatiedoelen helder te krijgen en ieders rol in het communicatietraject te verduidelijken. Ander belangrijk aspect is de conceptuele transformatie van print naar crossmediaal communiceren met een sterke focus op digitale nieuwsvoorziening.
manager custom publishing
Sanoma Uitgevers
March 2005 - August 2010 (5年5个月)
In maart 2005 gestart als hoofdredacteur (managing editor) bij de afdeling custom publishing voor diverse opdrachtgevers: Heineken, Peugeot en TNT Post. Vanaf november 2007 hoofd van genoemde afdeling, 15 personen groot, die customised media produceert voor een groeiend aantal opdrachtgevers. CP was ook verantwoordelijk voor creatieve uitgeefconcepten voor Sanoma Digital en Salesafdeling met specials over gezondheid en geld die als bijlage bij de titels verschenen. CP is een creatieve denktank die middelenvrij meedenkt over succesvolle marketingcommunicatie. Sanoma is daarin een belangrijke 'meerwaarde' omdat dit mediahuis de grootste en invloedrijkste uitgeverij van Nederland is.
projectredacteur
Media Partners
1996 - 2005 (9年)
Als projectredacteur verantwoordelijk voor conceptbewaking en uitvoering van een groot scala aan media voor KPN, Planet Internet, Ministerie van Buitenlandse Zaken, FBTO, Etos en Bastion Hotels.
hoofd redactie/accountmanager
Zwart & Partners
1995 - 1996 (1年)
Verantwoordelijk voor redactie en diverse accounts zoals Glaxo en Start Uitzendbureau.
hoofd redactie Manager PR Binnenland
NBT (Nederlands Bureau voor Toerisme)
1989 - 1995 (6年)
Tekstschrijver/journalist
Valin Pollen Thomas & Kleyn
1985 - 1989 (4年)

Education

Diploma Field Of Study Dagbladjournalistiek, radio

1979 - 1981 (2年)

yes

1974 - 1979 (5年)

Create a free Talent profile and become a member of AdForum

Get Started